Ting Du Trenger Å Vite Om Kosmetisk Kirurgi

Mange forbinder kosmetisk kirurgi med vakre kjendiser som har lykkes med å endre utseende. Imidlertid er det avgjørende å huske at resultatene dine kanskje ikke er de samme. Snakk med legen din og gjør din egen forskning slik at du vet alt som kan skje før, under og etter din kosmetiske operasjon.

Etter at du har fått en kosmetisk kirurgi, må du passe på at du ikke berører ansiktet ditt en stund. Selv om ansiktet ditt kan klø, eller du vil berøre det, kan du prøve å la det helbrede så mye som mulig. Du vil ikke rote noe, så la ansiktet være i fred en liten stund.

Ta en samtale med legen din om antibiotika etter operasjonen. De fleste operasjoner krever administrering av antibiotika både før operasjonen og etter operasjonen. Vurder å spørre en annen kirurg om hans mening, hvis neven din ikke gir antibiotika.

Du bør spørre legen din om risikoen operasjonen kan ha og spørre dem hva de gjør for å redusere risikoen. Sørg for å gjøre din egen bakgrunnsforskning, slik at du kan fortelle om kirurgen din er sannferdig. Å vite om risikoen vil hjelpe deg med å ta den riktige avgjørelsen om operasjonen.

Sørg for at du går over alle kostnader med din kosmetiske kirurg og forstår fordelingen av alle kostnadene. Snakk om når den endelige betalingen skal betales, og diskuter også eventuelle alternativer du har knyttet til å foreta betalingene dine i henhold til en tidsplan. Betalingsavtaler må være fullstendige og avtalte.

Hvis du får en fettsuging eller lignende operasjon, spør kirurgen din om det er noe du kan gjøre etter operasjonen for å holde vekten nede. Du må nok trene litt hver dag. Vedta et sunt kosthold for at effekten av operasjonen din skal vare.

Vurder å ha kosmetisk kirurgi i utlandet. Kosmetisk kirurgi i USA kan koste dobbelt eller tredoblet beløpet du vil bli belastet i India. Leger i mange land er like godt utdannet som amerikanske leger, noen ganger mer. Undersøk klinikken og legen du planlegger å bruke, enten i USA eller utenlands.

Det er en god idé å gjøre undersøkelser og ta deg tid til å slå opp hva forskjellige kirurger tar for den samme prosedyren. Noen vil tilby pristilpasning; du må imidlertid sørge for at legene har fått like mye opplæring og har lignende ferdigheter. Hvis du finner det, tilbyr noen sammenlignbare lavere priser enn din valgte kirurg, snakk om det med ham eller henne for å se om de vil senke prisen.

I tillegg til å vite om de forskjellige typer anestesi som er tilgjengelig, er det også viktig å vite hvordan det vil bli brukt. Kirurger har lov til å gi generelle eller lokale doser, men for mer kompliserte prosedyrer vil en spesialist bli hentet inn. Dette vil påvirke den totale kostnaden så vel som kvaliteten på prosedyren.

Når du vet hva du kan forvente, er det lettere å ta en informert beslutning. Bruk disse tipsene, så får du mer sjelefred om å ta den store beslutningen om å få plastisk kirurgi. Snart vil du se en helt ny deg!